Home » NYDJ 10% kortingscode – Jeans voor de moderne vrouw

NYDJ 10% kortingscode – Jeans voor de moderne vrouw

Door Jeans
NYDJ jeans

NYDJ staat voor “Not your daughter’s jeans” en werd in 2003 opgericht in Los Angeles met als doel een revolutionaire jeans te introduceren die zowel comfortabel als flatterend was. Voor veel vrouwen was de perfecte jeans slechts iets waarvan ze konden dromen, dus bij NYDJ gingen ze aan de slag om deze droom te realiseren – een jeans die écht past en vrouwen van alle leeftijden en maten flatteert. 

NYDJ is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Hierdoor kennen we het vrouwelijke figuur als geen ander. We streven ernaar vrouwen er prachtig en vol zelfvertrouwen uit te laten zien – de mooiste versie van zichzelf. Alle NYDJ broeken en jeans zijn ontworpen met NYDJ’s exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijk rondingen flatteert voor een prachtig silhouet. Want wij weten dat je er met de perfecte jeans niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt.

In de collecties vind je altijd de laatste kleuren, wassingen en stijlen – allemaal met hun exclusieve slankmakende pasvorm. NYDJ gebruikt innovatieve stoffen van hoge kwaliteit met precies de juiste hoeveelheid stretch voor optimaal draagcomfort. Alle materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen om zo een perfecte pasvorm te verzekeren. Omdat NYDJ gelooft in zelfvertrouwen van top tot teen hebben ze ook een collectie tops ontworpen. De kreukvrije, chique stijlen zijn geheel volgens de laatste trends en werken flatterend voor elk figuur.

NYDJ heeft een tijdelijke actiecode met 10% korting

Promotiecode: PA10SH13

Voorwaarden van de promotie code

– 10% korting

– Niet geldig op sale items

– Geldig vanaf een minimale besteding van €129

– Eenmalig te gebruiken

– Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes

Bij NYDJ draait het allemaal om de pasvorm. Onze jeans zijn niet alleen heel comfortabel, ze zijn daadwerkelijk ontworpen om elk figuur te flatteren en vrouwen er geweldig uit te laten zien en zich ook zo te voelen. En het wordt nog beter: alle NYDJ jeans en broeken zijn verkrijgbaar met onze beroemde pasvorm, waardoor je er een maat slanker uitziet. Wil jij het geheim van onze jeans weten? Het zit hem allemaal in onze exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en je rondingen flatteert voor een prachtig silhouet. Het werkt zo goed dat we vrouwen zelfs aanraden om NYDJ een maat kleiner te dragen dan normaal.

Het geheim van NYDJ’s flatterende pasvorm:

NYDJ jeans

Slanke taille

De hoge pasvorm valt in de taille en zorgt voor zowel comfort als een slanker silhouet. De unieke hogere, flexibele tailleband is diagonaal op de broek gestikt om wijken te voorkomen en zo maximaal comfort en flexibiliteit te bieden.

Let op de ‘X’

NYDJ’s unieke criss-cross panel maakt de buik platter, waardoor je er gelijk een maat slanker uitziet. Deze speciale slankmakende panels zijn het handelsmerk van NYDJ. Je herkent ze aan de paarse kruislingse stiksels aan de binnenzijde van elke broek. Je vindt het panel met gepatenteerde criss-cross design in elke broek van NYDJ.

Innovatieve stoffen

NYDJ gebruikt innovatieve stoffen van hoge kwaliteit met precies de juiste hoeveelheid stretch voor optimaal draagcomfort. Alle materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen om zo een perfecte pasvorm te verzekeren. De broeken volgen elke beweging, zonder haar vorm te verliezen.

Liftend effect

De strategisch geplaatste achterzakken in combinatie met een speciale weeftechniek die ervoor zorgt dat de jeans niet verticaal stretcht, geven een liftend effect aan de achterzijde.

Check hier alle NYDJ aanbiedingen

You may also like